Nieuws
Gewijzigde openingstijden Afdrukken E-mail

Gewijzigde openingstijden : 

m.i.v. Zaterdag 6 januari zijn wij vanaf 9.00 uur geopend.

Met ingang van heden, hebben wij vrijdag's geen koopavond meer  (bel gerust voor een afspraak).

  

 

 
Verhuizing Koedam Tegels Afdrukken E-mail
Wij zijn druk bezig met onze verhuis plannen naar een nieuwe, goed bereikbare, lokatie! dit zal medio 2020. Op de huidige lokatie aan de Zandweg worden in een tweetal fasen nieuwe woningen gebouwd. Wellicht heeft u altijd al aan de mooie Leidse Rijn willen wonen, dan is dit uw kans! Meer informatie kunt u vinden op koedamdemeern.nl 
 
VEOX KEUKENS Afdrukken E-mail

In het pand van Koedam Tegels kunt u ook terecht voor keukens. In een van de hallen is VEOX keukens gevestigd met een prachtige showroom!

Voor meer informatie, openingstijden en contact gegevens kijk op www.veoxkeukens.nl of neem contact op met VEOX keukens op 030 - 259 19 37 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 img_0027.jpg

 

 
KOEDAM TEGELS BEDRIJFSFILM Afdrukken E-mail

Op onderstaande link kunt u onze bedrijfsfilm bekijken:

http://youtu.be/B59CkPzX3L0

 

 
Vind ons ook op Youtube en Google+ Afdrukken E-mail

Wij staan naast Facebook en Twitter nu ook op Youtube en Google+ U kunt het bekijken door boven op de icoontjes te klikken. Veel kijk plezier!

 
OPENBAAR VERVOER LIJN 28 Afdrukken E-mail

Vanaf 8 december 2013 zijn lijn 28 en lijn 11 samengevoegd. Nu vanuit Utrecht - Oost zonder overstappen met de bus naar Koedam. Halte de Balije uitstappen en aan de overkant van het water vindt u ons. Meer info op de volgende site onder " Plan mijn reis" " Lijnfolder 28"

www.u-ov.info

 

 
LEVERINGSVOORWAARDEN Afdrukken E-mail

leveringsvoorwaarden

cbw-erkend-logo-los.jpg

 
Fresh Drain Afdrukken E-mail

Vele consumenten hebben problemen met nare geurtjes uit hun douche- en/of wastafel drain. Deze afvoergoten in vooral inloopdouches verspreiden ondanks regelmatig schoonmaken toch vaak een vervelende geur!

Fresh Drain is een nieuw ontwikkeld product dat de oplossing heeft. U spuit het product over de volle breedte van de goot en laat het een nacht inwerken. Het resultaat; weken lang een frisse drain!

Wij verkopen flessen Fresh Drain voor € 11.95 per fles/500 ml.

Like ook de Fresh Drain pagina op www.facebook.com/freshDrain?ref=hl

 

 
FACEBOOK EN TWITTER Afdrukken E-mail

Wij stellen het zeer op prijs als u Facebook vrienden met ons wilt worden. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en leuke nieuwtjes! Als u geen vrienden wilt worden maar wel op de hoogte wilt blijven van de laatste aanbiedingen kunt u zich ook via onze facebook pagina abonneren op Koedam tegels en sanitair.

Klik op het FACEBOOK icoon boven deze pagina!

U kunt ons ook volgen op Twitter.

 

 

 
Wij zijn CBW- erkend! Afdrukken E-mail

Winkels die CBW- erkend zijn, hebben verkoopvoorwaarden die u extra goed beschermen bij uw aankoop. Bijvoorbeeld veilig aanbetalen, gaat een winkel failliet dan bent u uw aanbetaling niet kwijt. Ze bieden een extra goede garantie, ten minste 3 jaar. Gaat er toch nog iets mis, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die voor een passende oplossing zorgt.

cbw-erkendlogo.jpg

Lees verder

 

Aanmelden nieuwsbrief!

Naam:
E-mail:
© 2018 Koedam Tegels en Sanitair Utrecht - Realisatie M440