fbpx

Over ons

Wat wij beloven? Persoonlijke, vakkundige
ondersteuning bij het realiseren van uw woonwens.

THUIS IN TEGELS

Ons doel? Ervoor zorgen dat u de showroom met een glimlach verlaat en vol vertrouwen aan uw
verbouwtraject begint. Dit doen wij door het aanbieden van kwalitatief goede tegels van de
grootste merken, persoonlijk advies te geven en onze expertise over te brengen op onze klanten.
Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en er bij ons een gevoel van ‘thuis’ wordt
gecreëerd. Wij zijn immers thuis in tegels en u binnenkort ook!

VISIE

Onze droom is dat iedereen over een ‘thuis’ beschikt dat geheel voldoet aan zijn woonwensen en persoonlijke karakteristieken weerspiegelt. Het creëren van een eigen, intieme plek waar mensen geheel zichzelf kunnen zijn.

MISSIE

Wij realiseren ónze droom door de klant van begin tot eind te begeleiden in het traject naar zijn of haar droomhuis. Hierin spelen onze kwalitatief goede en betaalbare producten een grote rol, maar juist de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de medewerkers maken het verschil. Zo voelt de klant zich gehoord.

GESCHIEDENIS

Vanaf 1973 is Koedam Tegels een begrip in De Meern en omstreken. Het is een familiebedrijf dat is begonnen met tegels en later is uitgebreid met sanitaire producten. Vooral op de Zandweg, de locatie waar het bedrijf ruim 40 jaar was gevestigd, groeide het bedrijf enorm. In 1994 nam de volgende generatie het roer over en werd het succes verlengd. Kijkt u mee in onze geschiedenis?

19 augustus 1973


Locatie witte de withstraat in de meern

DE GARAGEBOX
In 1973 begint er een kleine tegelhandel onder de naam van meneer en mevrouw Koedam. De verkoop ging zo goed, dat ze de garagebox van de buren hadden overgenomen om ook daar tegels in op te slaan. Koedam Tegels was geboren.

23 mei 1980


vooraanzicht koedam tegels pand

Locatie de zandweg in de meern

GROOT, GROTER, GROOTST
Uitbreiding van de garageboxen én de verhuizing naar de Meerndijk waren nog niet voldoende voor de toekomstvisie van Koedam Tegels. Het bedrijf bleef maar groeien en de collectie werd groter en gevarieerder. Na vier jaar op de Meerndijk is Koedam Tegels weer genoodzaakt te verhuizen. 

Voorheen was het een opslag voor jute zakken, maar vanaf 1980 werd het omgetoverd tot tegel-walhalla. Koedam Tegels doet zijn intrede en het is vanaf de start al een daverend succes. Mede door de opname van sanitair in het assortiment groeide het bedrijf zo snel, dat het niet meer weg te denken was uit De Meern.  

6 juli 2020


huidige Locatie bedrijventerrein strijkviertel

NIEUW, MODERN EN TRENDY
Na 40 mooie jaren op de Zandweg is Koedam Tegels verhuisd naar een meer centraal gelegen pand op bedrijventerrein Strijkviertel in De Meern. Met collecties van Porcelanosa, Magica, Livingceramics en andere grote merken straalt de showroom echte luxe uit. Er is een grote verscheidenheid te zien aan wandtegels, vloertegels, sanitair, strips en toebehoren. Met een mooie, overzichtelijke showroom en een trendy collectie zit Koedam Tegels hier helemaal op zijn plek!


3 juni 1976

Locatie de meerndijk in de meern

UIT ZIJN JASJE GEGROEID
Op een gegeven moment merkte de familie Koedam dat de garageboxen te klein waren voor het aanbod én de ambities. Om deze reden is Koedam Tegels verhuisd naar een iets groter pand op de Meerndijk, slechts 900 meter verderop. 


13 april 1994

OP DE FOTO BERT (LINKS) EN ROEL (RECHTS) KOEDAM 

NIEUWE GENERATIE AAN HET ROER
In 1994 wordt het stokje overdragen naar de jongere generatie binnen de familie Koedam. Bert en Roel worden de nieuwe, trotse eigenaren van het succesvolle tegel- en sanitairbedrijf. In 2008 wordt Roel de volledige eigenaar. 

onze kernwaarden

expertise

Wij hebben meer dan 49 jaar kennis en ervaring op het gebied van tegels en sanitair. Dit gebruiken wij in onze gesprekken zodat we onze klanten zo goed mogelijk kunnen adviseren en begeleiden.   

persoonlijk en betrokken

De keuze van het interieur, en daarmee ook tegels en sanitair, is erg persoonlijk. Deze keuze verdient dan ook veel (persoonlijke) aandacht, die wij bij Koedam Tegels geven. 

kwaliteit

Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit van gerenommeerde merken uit Zuid-Europa. Wij bezoeken onze leveranciers persoonlijk om de kwaliteit van de collectie te waarborgen. 

vertrouwen

Dit gevoel creëren wij, zowel bij u thuis als bij ons op het bedrijf, door onze manier van werken. Werken met aandacht en doen wat we beloven zijn belangrijke punten. 

onze producten

Bij Koedam Tegels beschikken we over een ruim aanbod van tegels, sanitair en toebehoren.
Wandtegels, vloertegels, mozaïek, douchewanden, kranen, badkuipen, wastafels, levellingssystemen en lijm: we hebben het allemaal!

Onze producten zijn van gerenommeerde merken uit Zuid-Europa en zijn van uitstekende kwaliteit. Door jaarlijkse bezoeken en regelmatig contact met onze leveranciers, waarborgen wij de kwaliteit en zijn we up-to-date op het gebied van de nieuwste trends.

Alle grote merken

Koedam Tegels is kind aan huis bij alle grote tegelmerken in binnen- en buitenland. Ons assortiment bestaat uit de nieuwste trends voor scherpe prijzen.

inspirerend

De showroom geeft voldoende ruimte om het aanbod rustig te bekijken en zo uw keuze te maken. Daarnaast willen wij ook inspirerend zijn op het gebied van expertise en bepaalde productcombinaties. 

Voor binnen & buiten

Voor zowel binnen als buiten hebben wij verschillende tegels in het assortiment. 

Waarom bij koedam tegels?

Voor elke inrichting is er wel een passende tegel. Of het nu gaat om vloertegels, wandtegels, badkamertegels, keukentegels of tuintegels: bij Koedam Tegels vindt u de perfecte tegel. Jaarlijks bezoeken wij diverse fabrieken om nieuwe trends te spotten en ons tegelassortiment te verrijken. Wij begrijpen de cruciale rol die de perfecte tegel speelt bij het realiseren van uw droominterieur. Koedam Tegels is kind aan huis bij de grootste merken op het gebied van tegels en sanitair. Het varieert van luxe merken tot wat praktischere merken, maar van goede kwaliteit. Om deze reden is er voor elk budget en stijl een tegel te vinden. Het is onze passie om die perfecte tegel samen met u te vinden!

Laat u inspireren door onze showroom met meer dan 4000 vloer- en wandtegels, sanitair en toebehoren. Topkwaliteit voor de beste prijs!

ONS TEAM

Wij zijn Koedam Tegels niet zonder onze mensen. Sommigen zijn veel te zien in de showroom, anderen wat minder, maar iedereen werkt even hard om uw woonwens te vervullen. Maak kennis met ons team!

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u gezellig langskomen in onze showroom? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Call Now ButtonBel Ons