fbpx

SERVICE

Bij Koedam Tegels vinden wij het belangrijk dat uw producten volledig naar wens zijn. Zo niet? Neem contact met ons op!

CONTROLE

Tegels zijn breekbaar en dan kan er altijd iets voorkomen. Tegels komen vaak vanuit verre landen en worden diverse keren geladen en gelost. Het kan dus voorkomen dat er een breuk ontstaat. Controleer daarom altijd uw levering op breuk. Dat voorkomt teleurstellingen bij het plaatsen.

Controleer de tegels ook altijd op productie en tint nummer. Deze staan op de verpakking gedrukt. Verschillende tintnummers mogen in geen geval door elkaar verwerkt worden. Reclamaties op tintverschillen zijn na verwerking niet meer mogelijk. Het is dus van groot belang dat u deze controle tijdig doet. Neem er a.u.b. de tijd voor, het kan veel ergernis voorkomen.

Indien er een klacht is over de kwaliteit van de materialen neemt u dan contact op met onze specialisten van de klantenservice.

GARANTIE

Bij Koedam Tegels voelt u zich ├ęcht klant. Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk en ook de klanten voorzien van goed advies staat bij ons hoog in het vaandel.

Voor tegels zijn geen algemeen geldende garanties van toepassing. Toch bieden wij altijd de zekerheid dat u een goed product koopt. Onze inkopers selecteren uitsluitend eerste kwaliteit producties. Koedam Tegels werkt samen met alleen gerenommeerde fabrieken en koopt uitsluitend eerste kwaliteit tegels.

Service en het juiste advies vinden wij bij Koedam belangrijk. Zowel telefonisch als in de showroom staan onze verkopers u graag te woord voor hulp of advies. Of het nu gaat om kwaliteiten voor speciaal gebruik of het juiste schoonmaakmiddel voor u sanitair of keramische vloer: met ruim 48 jaar ervaring op zak weet Koedam Tegels wel raad.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

TEVREDENHEID

Wij vinden een tevreden klant erg belangrijk, maar helaas gaat er bij ons ook wel eens iets mis.

Bent u niet tevreden over wat wij u geleverd hebben? Stuur ons dan een e-mail en wij zullen uw bericht in behandeling nemen en u dan zo spoedig mogelijk een reactie sturen om het probleem op te lossen.

Daarnaast waarderen wij het enorm als u een (positieve) review wilt achterlaten op Google.

LEVERINGSVOORWAARDEN

Benieuwd naar onze leverings- en betalingsvoorwaarden? Deze kunt u terugvinden in onderstaande bijlage.

EEN TEVREDEN KLANT IS GOUD WAARD

Bij Koedam Tegels vinden wij het belangrijk dat onze klant 100% tevreden is. Dit willen we graag zo houden. Is er iets mis? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.

VOORKOM EEN HOOP GEDOE

En controleer uw tegels op breuk en tintverschillen. Dit voorkomt teleurstelling bij het plaatsen.

EENVOUDIG THUIS BEZORGD

Geen vervoersmiddel ter beschikking? Geen probleem! Enkele dagen per week rijden onze vrachtwagens waarmee wij de orders bezorgen. De materialen worden direct bij u aan huis gelost.

Call Now ButtonBel Ons